Matförgiftad eller vad det var

Jag hade en sådan bra dag på jobbet i fredags och i lördags. Efter jobbet på lördagen åkte jag hem och sov en stund och sedan blev vi överraskade av vänner med middag i Stegeborg. Helt underbar kväll med livemusik , umgås med vänner och god mat. På natten sedan blev jag jättedålig. Om det var matförgiftning eller en släng efter covid det vet jag inte men jag kräktes och satt på toan hela natten. Fy fabian vilken pärs! Igår jag var helt utslagen hela dagen men idag är jag lite på benen igen.

Idag är jag hemma från jobbet och sedan är jag ledig några dagar igen så nu kan jag vila upp mig igen 🙂 Philip kommer hit några dagar och vi ska fiska kräftor mm. Jag ska bara gå här hemma och skrota runt.

Jag köpte de där pallarna sedan i blomsteraffären, liknande här . Ska ha dem i Sjöstugan. De kommer passa bra ihop med hyllorna som vi sparat i al och mot de ljusgrå väggarna. Ska ta ner min pressokanna så vi kan göra kaffe där nere. Om det är lugnt på vattnet så tar vi kanske en tur med båten ikväll. Kalle och jag har hittat drivved som vi ska göra något fint med.

Ha en fin dag 🥰

Kram Lotta

Höstnyheter här och här

Kod Ellos ARSTIDERAUG24 Den är på 33% på dyraste varan och 5% på redan nedsatta varor ( du får testa koden för några varor gäller ej) 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *