Picklad rödlök

 
 
Älskar, älskar picklad rödlök. Ja älskar allt som är picklat och vill göra inläggningar mycket mer. Igår blev det picklad rödlök när jag var igång och gjorde inläggningar. Så himla lätt och så gott till hamburgare eller i sallad osv. 
 
 
Recept Mitt kök 
1 burk
  • 1 dl ättika (12%)
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten
  • 2 rödlökar
  1. Blanda ättika, vatten och socker och rör tills sockret lösts upp.
  2. Skiva rödlök tunt och lägg i lagen.
  3. Låt stå i kylen en timme. Klart!
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Picklad rödlök”

  1. Älskar med picklad rödlök, jag pressar dock enbart lime över och låter stå ett tag, funkar toppen, har läst om picklade äpplen spm jag är nyfiken på – fortsätt gärna tipsa om dina favoriter 😀
    Kram Milla

  2. Måste testa det! Tipsa gärna hur du brukar lägga in gurkor, vi har till förbannelse här hemma 😅 även vad du gör ned tomater!
    Kram

  3. Hej! Så jättegott! Brukar dock koka upp lagen hastigt och slå på de tunntskurna lökskivorna medan lagen ännu är varm. Så lyckligöver att dina ungdomar mår så bra💞

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *