30 år tillsammans

 

I 30 år har jag varit tillsamamns med den här fina mannen och idag ska vi fira. Jag var 17 år och han 18 år när vi träffades genom bekanta. Vi sågs några gånger hos vår vän Åsa. Kalle ringde mig, vi gick på bio och så skjutsade han mig hem till min lilla 1:a och sov över med kläderna på 😘 

 
Efter 30 år tillsammans så är min kärlek till honom så mycket djupare, så mycket större och vårt liv tillsammans är så enkelt med så mycket värme och kärlek för varandra. Han gör mig så lycklig och trygg. Med honom känns allt möjligt. 
 
Jag återkommer med bilder ( gammal bild) och vad vi gör, men nu ska vi packa väskan. 
 
Ha det så bra
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”30 år tillsammans”

 1. Andra borde ta ett exempel från er..
  Och vi kommer nog att ta det.
  Så jag vill gratulera
  Lyckligt detta datum
  🍀Ni är fantastiska!💞👨‍👩‍👧‍👦🏆🥂🍾
  //Alida

 2. Wow! Grattis till er och grattis till kärleken ❤️ Nu blir jag underbart nyfiken på vad ni gör och bilderna, väntar med spänning men mest av allt hoppas jag att ni njuter. Jag och min man firar 17 år i år, vi är 30+, och jag håller verkligen med om hur kärleken växer och blir djupare, bredare. Så vackert att ha någon att dela allt med. Kram S

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *