Vadstena klosterhotell

 
Gud vad mysigt det är att semestra en dag i veckan med världens bästa vän och i sin egen närmiljö. Igår tog jag bilen 40 min bort till Vadstena och där väntade denna fina människan. 
 
 
Sallys hus som jag mött genom bloggen och gjorde reportage hos och efter det är vi nära vänner som försöker ses ganska ofta. Katarina har också lite flexibelt jobb och kan ta en dag ledigt sådär i veckan och det tycker jag extra mycket om för helgerna är det ofta så mycket annat. 
 
 
Vi startade med cavalunch och där satt vi länge. Det är det bästa när man är iväg att bara sitta och prata i timmar och ingen stress över någonting. 
 
 
Med sedan gick vi såklart på stan i mysiga Vadstena så lite shopping blev det. 
 
 
Vi har bokat rum på Vadstena klosterhotell och fick ett fint rum, ja vad Katarina kallade rummet vågar jag inte skriva här 🙂 men tjusigt var det. 
 
 
Lite vätskepaus behövdes såklart igen innan vi skulle ta en kvällspromenad. 
 
 
När vi kom ut på kvällen sken solen i vackra Vadstena och jag tog med henne på en promenad för att hon skulle få se lite mer.
 
 
På kvällen åt vi populära Hörnet. Vegetarisk mat och en himla god och sockrig efterätt. 
 
 

Efter frukosten sa vi hejdå Katarina och jag och bokar säkerligen något kul snart igen så roligt som vi alltid har tillsammans.

 
 
Å vad jag shoppade då….en krok att hänga våra morgonrockar på som jag köpt till den kommande stugan. Ja vi har ingen stuga än som ni vet men morgonrockar och krokar är viktiga saker …hi.hi 😙och så fina smörknivar, osthyvel och visp också till stugan. 
 
Nu ska jag ta tag i mailen och ikväll ska jag på tjejmiddag till grannen och mer bubbel ….tjoohoo vad trevligt. 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Vadstena klosterhotell”

  1. Hur tar du en förlorad budgivning eller när huset säljs innan visning? Jag tycker det är så lätt att fantisera iväg och i princip flytta in i huset redan på Hemnet. Det blev en besvikelse igår när huset såldes innan visning, vi fick inte ens chans att se det 🙁 Jag tycker det är tufft! Hur går det för er?

  2. Vadstena är en lite bortglömd pärla. Vi brukar stanna på Klosterhotellet om på vägen ner till Skåne och om jag har möjlighet river jag av en runda på Vadstena Golfklubb.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *