Bellora och pressträff med en massa kul

Igår gick jag upp riktigt tidigt för att träffa Sallys hus och åka till Göteborg. Jag hade blivit inbjuden på pressträff med Visitdenmark och den här gången tänkte jag att nu åker vi och gör något roligt av det här. Jag brukar nästan aldrig åka på några inbjudningar men när man jobbar hemma är det trevligt och viktigt att komma ut ibland och nu när jag mår bättre så slog vi till på en liten resa.
Bilder från kameran & mobilen
Vi bodde på fina Bellora i Göteborg och hade hittat ett superbra erbjudande genom instagram. Fick en natt med parkering och frukost för 1050:- för 2 personer (gäller februari ut) . Det tycker jag var ett fynd. Ni som har varit på Bellora vet också att det är supermysigt där. Kommer boka samma hotell när Elin och jag ska dit i maj. Bellora ligger mitt på avenyn och har väldigt bra läge också.
Pressträffen var på restaurangen Oscar och den lille som serverar smör och bröd och så bubbel till damerna. Mycket trevlig information om Danmark och kommande pressresor presenterades och vi hoppas på att kunna följa med något framöver.
Man blir glad av bubbel 🙂 och trevligt sällskap.
Sedan gick vi såklart på stan hela dagen lång. Så härligt att gå med Katarina som också gillar samma butiker som mig. Jag handlade en liten sked till saltskålen och Katarina handlade liiiite mer kan man säga 🙂
Mina underbara läsare hade tipsat om så många bra ställen som tex.  Dorsia. Där blev det stopp för ytterligare ett glas bubbel. Urhäftigt ställe som ni inte får missa.
På kvällen stannade vi kvar på Belloras restaurang och jag valde en tapasbricka som var så god.

Sedan avsluta vi Göteborgstrippen med frukost innan vi for hem igen.

Vi haft så roligt och vi pratar ju sönder varandra med allt vi vill hinna säga. Katarina är en riktigt fin vän som jag funnit genom bloggen och jag gjort reportage hemma hos henne.
Nu måste jag avsluta för min man är sjuk och har börjat få allergiska besvär så vi får se om det blir sjukhuset för oss. Lite otäckt när det börjar svullna upp i halsen.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Bellora och pressträff med en massa kul”

 1. Åh vad det ser härligt ut! Jag har länge velat prova både Belora och Dorsia! Det var ju verkligen ett kanonerbjudande på det första. Ha en skön helg!
  Må gott!

 2. Hej vännen… tänk vad härligt dt är att se sin resa i bilder så här… man liksom ler och minns…
  Å va då jag shoppade liiiite mer… några ljusstakar för 50 kr kan ju inte mäta sig med din sked…;) hahahaaaaaaaaa döööööör…
  Jag berättade hela episoden för M och han såg ut som en nolla…fast jag sa butikens namn…… "Jaha…men vad kostade dom då??…Kostade dom mer än 50kr??" Hahahaaaaa hur har jag lyckats få en sån sötknasig man?

  Riktigt otäckt med C……hoppas ni kommer fram till vad han är allergisk mot… M fick sådär för några år sen då han blev getingstucken så jag vet hur läskigt det är… LIVSFARLIGT!! Vilken tur att det inte hände i går…hoppas ni är hemma igen och mår bra!
  Tänker på er! Kraaaam

 3. Vilken härlig resa! Blev verkligen inspirerad. Letade på insta men hittade inte just det erbjudandet gällande hotellet… Kan du tipsa om hur jag hittar just det? Vill överraska min man 🙂

 4. Vad trevligt det är att åka bort ibland. Mysigt ställe där i Göteborg.
  Ja ska snart åka .
  Är svag för Stockholm när det blommar i körsbärs träden i kungsträdgården

  Min dotter å jag gör små trippar ibland.
  Ta nu hand om er.♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *