Vi fota lite höstbilder

Tänk om man alltid hade en fotograf som Cecilia med sig i bakfickan , det hade varit bra det. Igår var vi som sagt i Linköping och fota lite höstbilder till Boomerang Linköping. Här är några av bilderna.
Imorgon blir det en tur till Linköping igen för då ska Elin få göra något som hon längtat efter, ni får se mer av det imorgon. Idag har jag tyvärr haft huvudvärk hela eftermiddagen så jag fick istället sova en timme för att jobba, så kan det bli ibland. Men nu är det bättre igen och ingen x-fit för mig, jag ska mysa med ungarna hemma istället.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Vi fota lite höstbilder”

  1. Så fina varma höstbilder!
    Tror att du har ungefär samma storlek som jag, vilken storlek har kappan som du har på dig?
    Funderar på att köpa den som höstpresent till mig själv.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *