Sätta om hairtalk och en kaffe på stan

Idag blev det en tur till stan. När man varit hemma några dagar utan arbetskamrater så är det kul att åka iväg en sväng. Elin längtade mycket då vi beställt tid för att sätta om hairtalken. Man måste gå ca var 5-6 vecka och sätta upp dem så idag var det dags.
På Studio Leander så träffa vi Amanda som är som är så himla gullig.
Elin blev så fin i håret och Amanda berättade att man kunde sätta hättan åt andra hållet och då blev det ännu snyggare. Jag har hört att fler blivit tipsade genom bloggen som har haft cancer och också varit väldigt nöjda med sitt hår. Detta gör sådan stor skillnad för oss och allt som känns som riktiga Elin ger oss lugn och harmoni.
Elin hon ville springa lite på stan och jag satt mest och väntade och längtade efter dricka kaffe på cafe. Jag älskar sitta på cafe och bara softa men först var jag snäll och följde med runt lite.
Sedan blev det en kaffe och så var det dags att åka hem. Linköping bjöd på sol och nästan ingen snö. En fin eftermiddag med min bästa Elin. Här hemma är det ganska mycket snö kvar.
Nu ska jag röja huset och fixa middag för i helgen ska vi ha kalas här för 20 personer. Då ska vi fira lite att jag, Kalle och Philip som fyller 15 år. Imorgon ska det handlas mat och så hinna med att jobba lite och plantera om tomater. Det blir en fin dag tror jag. Men först tar vi kväll.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Sätta om hairtalk och en kaffe på stan”

  1. Hej vännen!
    Ååå vilken mysig dag ni hade! Härligt ju att göra sånna där saker tillsammans. Å din dotter är vacker som en älva…<3
    Va kul med kalas…det är ju alltid en helt underbar känsla att göra fint och samla nära o kära och bara babbla o skratta i flera flera timmar…. Jag åker ju till Alperna i morgon så jag ska också ha rätt trevligt..;) Det blir skönt att fokusera på nåt annat än ett tomt hus.
    Kraaaaam fina vän snart ses vi!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *