Vi har varit i Romme

 
Vi är på väg hem från Romme, jag har inte velat berätta det men vi har haft så härliga dagar. Har fått så mycket energi. 
 
 
 
 
Kalle och Philip har åkt skidor varje dag och jag och Elin har mest bara njutit av miljön och så gjort läxor. Elin har varit trött vissa dagar men vi har ändå haft det så bra. Sista dagen åkte jag skidor när min mamma och bonuspappa kom och var med oss. Sista dagen slutade med att även Elin prövade åka. 
 
 
 
 
Att bo på hotell när vi åker skidor var första gången för oss, vi hade bokat ett familjerum med frukost och eftersom det blev två platser kvar så kunde mina föräldrar komma hit. Vi har så nära relation även hemma så det var fint att ha dem med. 
 
 
 
Vi har ätit på restaurang varje dag, det har varit skönt. Att slippa tänka på stt laga mat och bara sätta sig till bords. De flesta kvällar har vi valt buffen. 
 
 
 
 
 
 
Bästa är att få vara tillsammans, känna att vi kan resa. Detta är vår första resa vi sover borta flera dagar i rad sedan Elin fick leukemi. Det gick ju toppen. En dag fick Elin sova middag och var trött men de andra dagarna har vi bara kunnat ha det bra. 
 
 
 
 
Igår var den bästa dagen, då ville Elin åka skidor. Vi hade tagit med hennes skidor, men de plockade vi inte fram för ett åk så hon lånade mina istället. Vi har ju samma storlek. 
 
 
 
Den känslan att se henne åka var för mig och min man väldigt stort så jag grät. Så där från ingenstans kom tårarna för det är så mycket känslor. Vi har sett den här ungen i så många situationer sista tiden så att se henne åka skidor med sin bror var stort. Philip har också fått ha de det toppen genom att få åka skidor med sin pappa och så vara med oss, jag fick åka med honom igår och det var så kul, så det var en lyckad resa. 
 
Så nu är vi snart hemma igen i vårväder och jag ska börja pynta till påsk, köpa blommor och nästa resa att se fram emot är London. Rommealpin får bra betyg.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Vi har varit i Romme”

  1. Mina tårar kommer också för jag förstår den underbara känslan…så glad för er skull att ni kunde göra skidresan. STOR KRAM

  2. Härligt att ni kunde åka iväg så! Och skidåkning i sol är helt underbart! Så roligt för er att ni kunde göra denna resa, ser så fint ut.

  3. Har följt din blogg i så många år och såg er i Romme söndag/måndag
    Och vart så glad för er skull att ni kan komma iväg.
    Kändes som man kände er och ville nästan säga hej 😂

  4. Såååå härligt och underbart att hela familjen kunde ha några fina dagar tillsammans!! Det ser verkligen helt fantastiskt fint ut. KRAM 🙂

  5. Hej, läste att ni har varit i Romme och åkt slalom. Vad kul att ni valde Dalarna! Jag bor 3 mil från Romme och jobbar i Borlänge.Underbart att Elin också orkade prova på att åka en sväng.Vilken lycka! Ha det gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *