Köpebullar och det duger

 
 
Mitt fina blå porslin från Allrum
 
Idag vill jag slå ett slag för att du ska känna dig nöjd med vad du presterar och inte dra dig med i att man borde. Borde lägger vi i en kartong. Jag har jobbat mycket med jag borde och istället tagit fasta på det här vill jag och det här ger energi idag. 
 
Så här hemma har jag ingen lust att ställa mig baka bullar för det är kanelbullens dag. Jag ska istället ta emot mina bloggvänner Lina och Thess på lunch och prata skit. Köpebullarna från Ullared lägger jag i ugnen, de kommer lukta som nybakat :)))
 
 
 
Vad nöjd med det du presterar och ta sikte på att jobba utifrån lust och glädje istället för borde…du hinner man mer och har bra mycket roligare på köpet. Jag bakar bara när jag har lust och mina ungar kommer inte älska mig mindre för det. 
 
Ha en fin fredag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Köpebullar och det duger”

 1. Tack Lotta! Idag kändes det verkligen som du skrev till just mig. För oj, vad mycket borde saker jag har i huvudet och detta jobbiga ”samvetet”. Ska verkligen tänka på din ”låda” och se till att den blir full så jag har energi över till att vara en glad och rolig mamma och hustru. Du har så många kloka tankar. Helén

 2. Tack än en gång får dina förståndiga ord du förmedlar oss. Vill samtidigt tacka för den underbara läsning jag tidigt fick i morse när jag hämtade in tidningen Land. Blev så glad när jag läste det fina reportaget om dig och din fina familj. Glädjer mig med dina framgångar och att du vågade satsa på dina drömmar. Ha en trevlig helg! KRAM

 3. Åh, så befriande att läsa dessa ord! Hihi, älskar din jordnära syn på saker och ting…nu lägger jag tillbaka jästen i kylen och hastar iväg till affären och handlar några bullar till kvällen. Kram!

 4. JAG LOVAR att tänka på detta:-)
  För hu vad jag har en förmåga att tämnka så många gånger. Men har definitivt bättrat mig. Gjorde det i synnerhet förra veckan när jag var hemma och bara andades, typ. Ja, stressade ner och bara var. Så nyttigt det är att ta hand om sig, så nyttigt..
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

 5. Tack för de kloka orden! För visst är det så. Att tänka på vad man borde skapar ju bara stress och press som bekant. Svårt det där, men verkligen något att tänka på och leva efter. Trevlig helg till dig!:)
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *