På väg till Marrakech

När du läser det här är jag på väg på resan till Marrakech. Så spännande det ska bli. Utan blogg, facebook och fotografering så hade nog den aldrig blivit av så jag är så tacksam! Jeanette som jag ska åka med har jag träffat genom bloggen och AnnaKarin som äger SidSid har jag bara hälsat på lite snabbt på Formexmässan.
Det är just det som är halva nöjet, att få åka på äventyr, utan att knappt känna dem man åker med, att knappt veta vart man ska…att bara hoppa på något spännande och låta sig färdas med. Jag älskar äventyr…! 

Det är tänkt att jag ska fota så mycket jag kan och kunna sälja reportage, så följa med AnnaKarin på inköp. Så resan blir ett jobb men samtidigt ett nöje. Väskan är tom dit och full hem..:)
Å tänk att jag har en man som sa efter 5 minuter ”Åk, gör det inte det nu kommer du ångra ihjäl dig…jag känner dig” Jag vet att du läser här varje dag älskling..så jag vill säga det lite extra just till dig. Tack min älskade man för att du stöttar mig  och låter mig får vara den jag är. En lycklig mamma och fru är jag! Tack till mamma som är barnvakt och tar över i huset när jag inte är hemma som alltid finns när jag behöver dig. 
Hoppas kunna uppdatera när vi är framme….annars är det risk att det blir tyst här ett tag. Ska finnas internet i huset, mitt i Marrakech ska vi bo.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

22 reaktioner på ”På väg till Marrakech”

 1. Njut av varje sekund! Du kommer komma hem med ny inspiration till oss och ditt företag som vi ser fram emot att ta del av . Ha det gott . Eva

 2. Det är verkligen härligt att höra hur du tar vara på möjligheten att leva ditt liv som dig själv! Inspirerande dessutom! Önskar dig en härlig resa – både den inre och yttre!
  Kram, Bigurd

 3. Det är verkligen härligt att höra hur du tar vara på möjligheten att leva ditt liv som dig själv! Inspirerande dessutom! Önskar dig en härlig resa – både den inre och yttre!
  Kram, Bigurd

 4. Frida V. i Älvsjö

  Du är en sådan inspirationskälla!
  Hoppas du får det helt fantastiskt trevligt.

  Tack för en outstanding blogg!

  /Frida

 5. Åå så det var redan dags för resan..
  sååå spännande och det ska bli så kul att få höra mer om den sen.
  Himmel så fin du var i BÅDA klänningarna och här sitter jag mer rullande tårar efter att ha läst din dotters kort. Jag fick ett liknande för ett par år sedan av min dotter så jag vet hur det känns…man blir lixom skakig i hela kroppen och man kan knappt sluta gråta för all kärlek som bara väller ut.
  Va fint du skriver till din man också…å lilla mamsen..;)
  Ha sååå himla kul nu!
  kram Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *