Promenad och fika

Idag har jag haft min fotografvän Cecilia här på promenad och fika. Det ger mig väldigt mycket inspiration att få umgås med någon annan som också jobbar med det som jag gör och dela erfarenheter med. Så vi gick en  promenad och så fika på det.

Nu ska jag städa vårt uterum inför vintern, måste göra lite ordning där innan det blir för kallt.

Ha en skön dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Promenad och fika”

  1. Du inspirerar verkligen till julstök och pyssel så det är bara att sätta igång nu. Så mysiga bilder på instagram! Och bloggen förstås. Kram Rita

  2. Hej!! Åh så fint och härligt du har det:) Är så intresserad av kannan som du hade på brickan. kollade sidan där du köpt den och vill ha en del saker där. Men har ett problem?! Har dom webbshop? Bor närmare sundsvall:) Tacksam för svar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *