Fixa ditt sommarspa

 
 
 
 
Förra sommaren så fixade jag sommarspa här i trädgården, stylade lite och gjorde fint. Det reportaget såldes till Livet på landet och finns ute i butik nu. Badkaret finns i vår trädgård, men jag måste nog säga att vi badar mer i poolen:)
 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Fixa ditt sommarspa”

 1. Hej vännen!!

  Gör inte så mycket om det inte används,är bara så vackert där det står =)
  Vad härligt att göra om i sovrummet oxå,kommer ju bli sååå fint (nästan likadan säng som vi har oxå tror jag)
  kommer sova fin fint i den tror jag =)

  Hoppas du får en härlig dag!!!

  Kram Thess

 2. Åh så härligt o fint du får till det. Hittade din bloggsida idag när jag googlade på Saftmaja 🙂 Har nämligen kokat saft på traditionellt vis i alla år men kom på att jag kanske skulle införskaffa mig en ”hjälpreda” 😉 Har själv flyttat för, jag vet inte vilken gång i ordningen, men måste säga att det känns så himla gött den här gången. Jag tycker jag bor alldeles perfekt och som jag har som motto på min bloggsida så är det säkrast att ta tillvara på livet just nu…..och det verkar ju du också göra! Hur som helst blev jag glad när jag hittade din sida, kanske extra mycket idag eftersom jag ligger hemma i skyhög feber 🙁 Tack för en härlig sina:-)

 3. Gudomligt! Kanske ska sätta ut mitt lila sittbadkar i trädgården när vi renoverar badrummet? *s* Barnen kan bada i det istället för plastpoolen och Kärleken kan blåsa bubblor med långa rör så behövs det inte köpas något utespa. Haha

  Som vanligt underbara bilder.
  Kram

 4. Åh så härligt! Har funderat på något liknande att ha i trädgården vid vår stuga. Badkarsbad är nämligen något jag saknar med stuglivet..

  Jättebra inspiration fick jag nu – tack!
  /Åsa

 5. en pool är ju alltid en pool, men inte hade då jag tackat nej till att krypa ner i det vackra badkaret, i den miljön, särskilt inte efter vår lagårdsrenovering som varit allt annat än ren 🙂 kram! /emma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *