Resa till Menorca

Vår resa till Menorca blev så bra som vi önskat. 

Vårt hotell låg vid havet så vi kunde springa mellan havet och poolen på dagarna vilket uppskattas om man som jag gillar båda.
Våra barn hittade snabbt kompisar som de var med hela veckan från samma familj. Jag och min man umgicks med föräldrarna som var så trevliga…så tråkigt att vi inte bor närmre!

hyrde vi bil en dag och upptäckte vackra stränder. Jag körde och det gick hur bra som helst. Det finns många, många fina stränder på Menora. Vi hann bara med några stycken. Denna strand kom man fram till efter en promenad på 10 min. 

I Calan bosch där vi bodde fanns en kanal in till en hamn och runt där låg butiker, vilket barnen gillade som ville shoppa.

Maten var jättegod, fanns mycket att välja på och så hade alla gäster ett eget bord hela veckan.  Så smidigt! Jag har ätit Lchf i stort sett hela veckan, förutom druckit lite mer, vilket blev ett kilo upp på vågen 🙂 som jag snart ska ta igen..för nu ska jag ner 8 kilo till februari. Det är mitt mål. 
Hotellet Tamariscos hade trevlig personal och det var lagom stort. 
Vårt rum låg bra till på andra sidan poolen, när vi satt på vår altan så hade vi både utsikt över pool och hav. 

Men det bästa var att få vara med sin familj. Nu hade barnen sina kompisar som de hittade så jag och min man fick mycket egen tid att bara slappa och läsa böcker, vilket man inte är van vid när barnen var yngre.

Vi är väldigt nöjda och utvilade. Nu längtar jag att ta tag i alla kommande projekt och reportage.

P.s bilder på mig blev inga på denna semester, då kameran bara åkte fram vid få tillfällen…jo en bikinibild som jag har sparat..men den visar jag inte här:)

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

21 reaktioner på ”Resa till Menorca”

 1. Hej hej!
  Åå det ser helt underbart ut och vilka foton du tagit!!
  Jag gillade särskillt det fotot på dina båda killar…;)
  Ser så rofyllt ut där de står liten o stor o kikar ut över havet..
  Både hotell, mat och stränder ser fantastiska ut och jag måste visa dessa bilder för min man eftersom vi pratat om att åka dit.
  Vågen ja….tänk att det alltid är så…att den går åt fel håll på semestern…hihi..
  Jag hade gått ner 7 men har nu gått upp 2…men precis som du säger så går ju de kilona snabbt att få bort bara man kommer in i gamla rutiner igen. Fast vi bokade just en restresa o sticker på fredag så det lär väl säkert bli nåt kilo till kan jag tro…suck…
  Men jag har liksom du ett långsiktigt mål med olika delmål.
  Varje gång jag når ett delmål unnar jag mig något nytt klädesplagg…;)
  Här regnar det så det gör inget alls att jobba några dagar.
  Ha en fin dag!
  Kram Katarina

 2. Hej Lotta!
  Vilka vackra bilder, ni ser ut att ha haft det underbart. Jag har aldrig varit där, men nu blev jag nyfiken…
  Vi har varit i Thailand nästan tre veckor, vilket var fantastiskt skönt, men nu är det roligt att vara hemma och njuta och fixa.
  Kram Susanne

 3. Åh vad härligt Lotta! Superfina bilder på familjen och omgivningarna! Så du kör också Lchf? Jag har kört sedan augusti förra året och mår bättre än nånsin! Kämpa på 😉
  Kram på dig

 4. Ser fantastiskt ut, vilket paradis:)Ser fram emot tiden då när vi kan göra lite resor och få som du säger egentid och bara slappa, än är barnen för små och det är ett himla hallabalo;)
  Kram Emma

 5. Härligt:)) Har aldrig varit på Menorca…kanske kan bli en tur dit i framtiden…vi åkte till Grekland i sommar…har inte knåpat ihop något inlägg ännu…för många bilder att välja emellan:)) Ditt var som ett rese-reportage….jag blir sugen på att åka dit…hihi…Kram Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *