Resa istället för dyr soffa

Idag valde jag bort vita howardsoffor , mot att boka en resa efter jul och istället ha vita Ikea soffor. För det första så är det ingen i min familj som egentligen vill ha dessa howardsoffor mer än jag, de vill ha soffor man kan sitta i och som man vågar leva i. Varför ska man ha soffor bara för de ska se snygga ut? Jag kom så långt att jag köpte och avbeställde dem för att fundera…det har jag gjort.

För det andra lägger jag heller de 10.000 kr i mellanskillnad på att boka en resa. Så nu ska jag bjuda min kära man på en resa när han fyller 40 år. Så nu har jag två resor att se fram emot…livet är mer än inredning. Att resa med barnen är så mycket värt, nu när vi kan och en soffa är bara en soffa. En vit howardsoffa har jag tid att köpa senare, resa med mina barn och min familj är här och nu innan de blir större och inte vill följa med…så det blev ett bra beslut. Resan går till en varmt land, mer än så kan jag inte berätta för det är ju en present till maken.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Resa istället för dyr soffa”

 1. Du tänker heeeeelt rätt Lotta! Uppleva tillsammans är så mycket mer värt. Dessutom är ikeasofforna skönare att leva i, om man sitter/ ligger där ofta. Vi har en howard i vårt vardagsrum, där vi inte är så ofta. Den är inte alls lika skön och nice som ektorp sofforna i teverummet, dem kan man fluffa och gnöla med hur som helst. Kraaam Milla

 2. Helt rätt val! Efter att just ha upplevt första utlandsresan med mina barn, deras livs första och min första sedan jag förlorade min man, så kan jag bara säga att det finns inget underbarare. Att vara tillsammans utan alla vardagens krav, det är värt hur mycket som helst. Hoppas det blir en underbar resa för er! Kram Marthina

 3. Visst har jag sneglat åt Howard också o de där sofforna är riktigt fina men..inte skall de få bestämma hur vi skall ha det eller vad vi skall göra..Själv har jag givit bort mina lite äldre Eketorp till barnen o köpt nya =) Det gör att det blir pengar över till annat här med.

 4. Hej Lotta!

  Jag tycker de va ett klokt beslut..:-D

  Sofforna är heelt underbara, skull också vilja ha såna men en resa med din kära familj ger minnen ni kan leva läänge på.

  Må så gott
  Kraam Susanne

 5. Ibland måste man välja, jag tycker att du fattade ett mycket bra beslut. Jag resar också gärna med barnen, jag vill visa dem så mycket jag kan. Jag hade den möjligheten med mina föräldrar och vill gärna dela med mig av det även till mina barn när möjlighet ges.
  Ni kommer att få en toppen resa.
  Kram
  HAnna

 6. Att resa med barnen är ju helt fantastiskt och minnen man sedan har tillsammans resten av livet. Soffan kan ju köpas sedan, precis som du skrev.

  Ha en fin dag!

 7. Många som köper howardsoffor gör det säkert för att det är inne och de är påverkade av de stora bloggarna som sprätter runt sina pengar som ogräs. Vi vanliga medelsvensson blir säkert inte gladare eller lyckligare av dem utan ska nog köpa våra möbler efter vad vi ska använda dem till och det är väl ändå att sitta och fika och äta och slänga upp våra fötter

 8. Klokt val av dej. Tiden med barnen är kort. Soffan kan du köpa när ni blir själva hemma. Jag var också sugen på en sån soffa men tog beslutet att köpa en loppissoffa. Så blev det en resa till Mallis istället. Jag älskar verkligen din blogg. Fortsätt så här. Kram på dej. Chatrin/ Blomkattis

 9. Jag håller med, finns inget bättre än att ut och resa hela familjen tillsammans! Skulle aldrig välja att köpa möbler före att resa!! Ha det så kul 🙂

 10. Så rätt gjor, Lotta! Livet är här o nu, så det bäst att satsa tid o upplevelser med sina käraste! Inredning kommer då i andra hand!

  Ha det gott!
  Kram
  Pi

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *