Nuåker vi på spa

Nu lämnar jag och min man jobb och vardagen för att ta semester och ta in en natt på spa i Falkenberg med behandling, middag, övernattning och frukost…Mums! Nästa vecka fyller jag år, så detta få bli min present från min man. Stället dit vi ska heter Stilla rum..någon som har varit där?

Tycker det är viktigt att vårda kärleken lite och få vara tillsammans bara han och jag. Nu när barnen blivit större så har vi mycket tid automatiskt, men ibland kan man behöva lite extra.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=4Dnn4hWy0l0]
Här hemma tar våra släktingar över rodret och tar hand om hus och barn. Jag tar med kameran så får ni se lite bilder när vi kommer hem. Stilla rum lät som ett fint Lotta ställe ute på landet, där vi får vara själva bara han och jag på kvällen och inga andra gäster..ingen tv m.m…vad ska vi göra då..hi,hi:)

Ha det nu så bra så hörs vi av när jag är hemma igen!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

22 reaktioner på ”Nuåker vi på spa”

 1. Låter galet härligt! Falkenberg ligger ju inte så långt ifrån mina hemtrakter.

  Viktigt att vårda kärleken vuxna emellan <3

  Hoppas ni får en fin stund på Spa 🙂

  kraam!!

 2. Grattis i förskott och hoppas ni får en avslappnade vistelse! Håller med dig, att det är väldigt viktigt att sköta om och vårda parförhållandet! Njut av vistelsen, stället verkar vara rena paradiset som badar lugn och ro iaf den bild fick jag från videoklippet!
  Ha de gott!
  kram
  Pi

 3. Hej! Jag måste säga att din blogg är superfin. Jag undrar, hur du började med allt? Du är otroligt duktig. Jag brinner för inredning men hur startar man som du har gjort? MVH EN INREDNINGS TOKIGKÄRRING

 4. Åh så härligt. Stilla Rum är helt fantastiskt 😀 Jag var där i september i två nätter och bara njöt och hade det bra 🙂 Helt underbart är där! Hoppas ni haft det lika bra som jag hade 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *