Semester Mallorca

När du läser det här har jag varit på semester en vecka ¨på Mallorca med familjen och min bästa väns familj. Mina inlägg har varit tidinställda. Vi har firat 20 år på underbara Mallorca och hyrt bil m.m. Allt om hur vi haft det ska du få veta i nästa inlägg.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Semester Mallorca”

 1. Det både ser och verkar helt underbart … kom hem i tisdags efter en vecka på Sicilien och längtar tillbaks till värmen!

  Iaf fungerar jag så att när man åker iväg så där så kan man verkligen släppa allt annat i livet och bara vara i nuet och njuta – vilket jag hoppas du har gjort massor!!

  Starkt jobbat med tjugo år tillsammans oxå … fast när jag tänker på det så har jag och sambon varit tillsammans i 13 nästa månad, inte heller så dåligt även om det inte slår 20! 😀

  Kram Frida

 2. Härliga Mallis! Ja, det var några år sedan jag var där. Det var så länge sedan att jag inte ens vill räkna efter. 17 år var jag och det känns som det var igår. Fint var det i alla fall och är säkert fortfarande. Hoppas du har haft en härlig semester.

  Kram Therese

 3. Åh vad härligt.. Kan tänka att ni har haft det lika underbart som jag tror..

  Grattis till era 20 år..

  Skall bli kul att se bilder från resan..

  Kram Mia

 4. Du är bra smart, hur smart som helst. Jag blir imponerad och hoppas att många ska lära sig av dig. Ett bra sätt att hålla tjuvarna borta.

  Vad ljuvligt med Mallorca. jsag älskar den ön.

  Ha det fint

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *