Semester i Stockholm

Alla bilder från Iphone
När allt det hemska hände i Norge satt jag och min familj på Södermalm i Stockholm på en mysig restaurang och åt mat. Å vad livet känns orättvist!!! Vi hade underbart väder med sol och tog båten från lägenheten i Hammarby sjöstad för att vandra ut med vattnet. Vår gulliga granne har lägenhet här och när vi lånar den, är de husvakt åt oss…perfekt!
Dagen efter kom svärmor och svärfar och hälsade på och vi var på Skansen hela dagen. Vackra Skansen hade Bellmantema denna dag, men ingenting kändes riktigt roligt. Alla våra tankar fanns för de drabbade och de familjer i Norge.
När vi kom hem igen.. igår kväll, så var vädret helt underbart, så vi packade för picknick på bryggan.

Där satt vi och åt och drack gott och njöt av den vackra utsikten över Stockholm. De här dagarna packar jag ner i ryggsäcken och tar fram i vinter…

Min kära man måste koncentrera sig när man öppnar bubbel:)

Nu landar vi hemma denna vecka, jag ska ha mina bloggvänner från Skåne som kommer och ska sova över och till helgen kommer några gamla klasskompisar från högstadiet på mat, jag ska fota reportage och min man och barnen ska ut med segelbåten. 
Idag när jag kom hem så målade jag lite och min man byggde en ny kaninbur, vad jag målat får ni se senare, det är inte färdig piffat ännu, men det blir fint som snus:)
Sköt om er, krama och håll om dem ni älskar!!
Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Semester i Stockholm”

 1. Så fint väder överallt, vill också vara där.
  Här har vi tyvärr bara regn, men det är klart då blir det ganska mycket pysslat inne.
  kram
  Hanna

 2. Stockholm är underbart sommar tid, vi ska dit nu i veckan så vi håller tummarna att vädret blir bra, hos oss antigen regnar det eller är dökvalmigt utan sol VARFÖR jag har ju semester?? kram och lycka till med målningen

 3. Ja visst känns livet extra skört sådana dagar…

  Ni verkar ha haft sköna dagar i Stockholm. Man kan inte undgå att se hur lika du och din dotter är, trots att jag inte sett så många bilder på er! 🙂

 4. Befann mig också i Stockholm i helgen och även jag besökte Skansen,var rädd att regnet skulle förstöra dagen men vi klarade oss undan… Hoppas ni hade det bra! Det hade vi! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *