Semester i Helsingborg

När du läser det här har jag precis kommit hem från en vecka semester i Helsingborg. Inläggen har varit förprogrammerade för det blir så tyst här annars.

Hur vi har haft det ska jag snart berätta..kan bara hoppas nu när jag skriver detta.. innan vi åkte att vi varit mycket vid havet, åkt båten till Helsingör, besökt Sofiero och Mölle och bara varit tillsammans. Livet när det är som bäst.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Semester i Helsingborg”

  1. Då har ni varit alldeles i närheten av oss…:)) Vi bor ca 3 mil öster om Hbg…låååångt ute på landet..:)))
    Ha de så gott nu när ni e hemma igen…
    Kraamizar Git

  2. Det är min hemstad. Visst är den härlig. Det finns så mycke fint och roligt att hitta på där. Bara känslan att åka över till Helsingör är ju mysigt. Ibland undrar jag hur jag kunde flytta där ifrån till Nävekvarn. Men alla ställen har sin mysiga charm.
    Kram Pernilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *