Make me smile

Jag är inte vid datorn så mycket..men snart ska ni får se vad jag pysslat med idag…
Ta hand om er!! Livet leker:)
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Make me smile”

 1. Hej! Får lämna ett avtryck, läser din blogg kontinuerligt och hamnade på något vis här när jag var på gång och skulle köpa en Ankarsrum assistent original… Vi har precis byggt ett hus och har fullt upp med inredning och att hitta vår stil, nytt med en känsla av gammalt. Får mycker inspiration och ideer här, och jag gillar dina kloka ord – tack för det!

 2. Vilken härlig klänning, den skulle jag vilja ha som top en tunika!!!

  Ja, det är mindre trafik kring datorerna märker man nu i sommartid, men man bloggar i den takt man vill.

  Jättekul att se dig i alla Härligt Hemma, blir glad varje gång!!! Mari.

 3. Hi,hi…vad du är bra på att göra oss läsare nyfikna = )!!! Nu är bröllopsfotningen gjord och jag är sååå nöjd, och oj vad det var roligt = )!!! Idag känner jag mig så nöjd, går runt och myser med ett stort leende på läpparna!

  Stor kram till dig vännen!
  L-L

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *