Drömmen om Lantliv

 
Långt innan jag bestämde mig för att starta eget drömde jag om att få fotografera och styla reportage till Lantliv och det har varit mitt mål hela tiden..eller snarare dröm…och idag blev den drömmen sann. Tillsammans med bästa Kristin har vi idag sålt vårt första reportage från Eija med bloggen Norrfrid till Lantliv. Om bloggen aldrig funnits så hade jag aldrig gjort detta idag.
 
Jag kan lova att här har tårarna trillat av glädje och nu står en stor bukett tulpaner på bordet och ikväll skålar jag i bubbel. Jag är såååå lycklig över att jag vågade och att jag får göra detta och får arbeta tillsammans med mina gulliga tjejer. Tack också till alla fina familjer jag får besöka och till er som följer min blogg.
 
Det här var världens bästa julklapp!
 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

23 reaktioner på ”Drömmen om Lantliv”

 1. Hej Superduktiga Lotta
  Så himla kul för er……..du e så duktig………fortsätt….de kan bli hur bra som helst……snart e su sommarpratare 🙂
  å missa nu inte…..

  C
  H
  R
  I
  S
  T
  M
  A
  S

  P
  A
  R
  T
  Y

  De e kul att vara med 🙂
  VÄLKOMMEN
  Å jag önskar dig en
  Riktigt GOD JUL
  Håkan

 2. Kikar ofta in här – underbar blogg! Man blir oxå så lycklig för din skull då man har fått höra lite om din resa till drömmen. Tänk att du lever den! Ville bara (även jag) säga grattis 🙂

 3. GRATTIS!!!
  Gud vad roligt för er,och vilken julklapp!
  Om jag ska vara ärlig så föll det en tår på mig oxå jag blir så glad och rörd av att läsa ditt inlägg =)
  Ha en skön dan före dopparedan i morgon.

  Kram Thess

 4. Du är en förebild! Mitt nya ledord måste bli att VÅGA. Jag trivs inte alls med mitt jobb just nu och det är dags att göra en förändring!!

  En riktigt god jul till dig och din familj!

  //Linda

 5. Men så skoj! Stort grattis!

  Du är en av mina stora förebilder när det gäller bloggandet/fotograferandet. Inte det att jag vill göra exakt det du gör men att man faktiskt kan ta sig uppåt/framåt.

  Än en gång stort grattis!

 6. Oh, your first story!! I know your happiness, but to do it on Eija – now that's GREAT!!!

  I really hope you scan the pictures as I won't get it here in the U.S.

  I am SO proud of you, Lotta, and I'm sure it won't be the last!

  xoxo

  Sandy

 7. Åh vad roligt! Grattis! Blev rörd också för igår fick Jag min första riktiga anställning som socionom så både examen och arbetsstart sker i januari efter fyra års plugga med småbarn hemma. Visst blir man lycklig när man når sina mål!

 8. Men åh, så fantastiskt roligt för dig/er!!! Verkligen, verkligen en dröm och yes, helt rätt, jag hade också skålat i champagne. Eller förresten, jag hade nog dragit i mig hela flaskan själv för att få en riktig basmälla, och få kännna att jag verkligen lever och att allt inte bara var en dröm!!!

  Stor kram, God Jul och grattis till dig!

  (Jag gå fortfarande omkring och är glad för att du skrev till mig, tack)

  Helena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *