Spansk försommar

 
Började gårdagen med att fota söta Kristin som lagade en fantastisk frukost, massor av fina bilder som jag tyvärr inte kan visa här för de är sålda till en tidning..men vilken kreativ kvinna och vilken mat..mums!
 

 
Sedan tog jag och min man hyrbilen till den vita spanska byn Cadaqués..himmel vad vackert. Vägen dit var serpentinvägar ut med berget.  Vägen hem åkte vi genom nationalparken Montseny. Jag har så mycket att berätta och sett så mycket vackert, men det får jag ta senare. Här är det spansk försommar..så fint!

Idag ska vi följa med Kristin ut på picknick här på landsbygden. Fota stenhus, fota hönor, blommor m.m..imorgon bär det hem till Svedala igen.

Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Spansk försommar”

 1. Underbart det låter! Härligt att få se en annan sida av ett turistland än bara stränder. Det är nog kanske som vackrast nu också innan den riktiga hettan kommer.

  Lycka till sista dagarna nu 🙂

  Kram Marie-Louise

 2. Njuuuut allt vad du kan sötis!!!! Visst är det vackert i Spanien och våren kommer så mycket tidigare. Det luktar på ett helt annat sätt också! *skrattar* Det luktar varmt och med tusen olika underbara dofter! Våra apelsinträd tappar sina blommor just nu, så det änns som om hela gården är fylld med magisk apelsindoft – så gissa om JAG njuter!

  Ha en härlig tid i Spanien med mannen raring!

  Kraaaaaaaaaaaaam från lilla ön sidanom!

 3. Det är dit vi tänkt ta en biltur om dryga veckan! Vi tar flyget ner till Beziers o har hyrt ett gammalt hus i lilla staden Marseillan. Har planerat en bilresa till just Cadaques, bara ett par timmar dit. Härligt att få se bildero få bekräftat att det är värt en tur!

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *