Spanien here we come

 
Nu är det äntligen dags för vår resa till Spanien. Jag och min man packar nu kameran för att fota reportage hos Villa de la Mariposa. Imorgon kommer jag fota mat och interiör i Spanien..vilken dröm! I mailet idag från Kristin stod det ”Vi tänkte att vi gör en mysig BBQ imorgon kväll för vädret är helt underbart! Och så får ni prova typiska catalanska calçots som är en vårprimör, en sorts purjolök som man grillar över öppen eld och doppar i en god sås med mandel mmm. Och så dricker man cava till :)”

 
På torsdag ska vi ut med hyrbilen och besöka det ”okända” Cataluña i nationalparken Montseny som ligger straxt brevid vårt bed and breakfast. Där ska det vara grönt och skogigt och höga berg och det växer vild rosmarin, timjan och sparris. ”Vägen upp är fin att köra, slingrig bergsväg med häftig utsikt, urgamla catalanska bergsbyar med trevliga restauranter osv. Det tar en knapp timme att köra dit. Då kan vi stanna och bestiga högsta berget och dricka cava när kommit upp”.

Allt detta ska fastna på linsen i min kamera och säljas som reportage till olika tidningar. Ett reportage är redan sålt. Så om jag har internet uppdaterar jag, annars får ni har det så bra. Här hemma finns min lilla stab med släktingar som hjälper oss med hus och barn.

Just nu tackar jag bara livet..att jag vågade starta eget och tar de chanser som bjuds. Har varit hos min revisor idag och en bra vinst visar min deklaration också mitt första år som företagare. Kämpat har jag banne mig gjort!!..men nu njuter jag och lever livet så länge det går:)

Ha det gott!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

31 reaktioner på ”Spanien here we come”

 1. du är bara bäst min vän!! ha det kanon nu och ta hand om varandra…

  själv åker jag nog till vigfastgatan med anne, fniss….

  stora kramen s

 2. Kära Lotta
  Man lämnar inte ut att man lämnar sitt HEM tänk på inbrotttjuvarna dom har koll!!!
  Det bör alla tänka på inför sommaren!!Om ni inte vill ha oväntat besök ????

 3. Vad roligt Lotta! Det är väldigt inspirerande att höra att du vågade satsa och att det har lyckats så bra. Verkligen glad för din skull!

  Ha en underbar resa till Spanien, låter som en spännande resa!

  Kram /Åsa

 4. Både du o bloggen har genomgått en sådan rolig utveckling, det har varit ett stort nöje att få följa med på den resan! Jag hoppas att det finns ork o lust kvar att fortsätta på den vägen..Det blir spännande att få läsa o titta på ditt reportage om Spanien! Njut o mys emellan varven!
  Kram: Linda

 5. Önskar er en fin resa!
  Njut av allt underbart för det är du värd…..
  Cava är mums:-)
  STOR KRAM
  Helene

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *