Leva livet nu

Sista kvällen i Spanien och nu bär det av till den lokala krogen här i Katalonien. Jag har nog lärt mig att älska livet lite mer dessa dagar, att njuta mer, mindre måsten, att sätta tid till människor man älskar, att leva här och nu. Jose och Kristin har gjort en resa, ändrat om sina tankar om livet och sitt sätt att leva…de ger inspiration för mig att se och  lyssna på dem.
Jag vill inte bara längta..jag vill leva livet nu!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Leva livet nu”

  1. Precis det du skriver, så känner jag var gång jag är ledig lite längre än en helg. Meningen med livet, det är det man nlir påmind om.

    Vad bra att du haft det bra. Och att du njuter av livet.

    Sköt om dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *