Vår resa till Korfu

Nu är vi hemma igen efter en underbar vecka på soliga och gröna Korfu. Detta var min 3:e resa till denna fina ö och troligtvis den sista..fast det finns mycket att kvar att se.


Vi har bott ett jättefint hotell med utsikt över havet och åkte med Fritidsresor. Haft två pooler och en sandstrand att bada på. Passar mest för barn som är något äldre.

I Paleokastrista badade vi på båda stränderna..så vackert. Förra gången vi var där besökte vi klostret högt uppe på berget.


Utflykter med har vi gjort..fått simma i grottor och även hyrt bil och besökt olika stränder. Så härligt att få visa barnen de ställen som jag och min man upplevde vår första semester för 13 år sedan.

Så har vi laddat med tid tillsammans och shoppat lite fina saker både i Grekland och på taxfree.

Jag fastnade inte så många gånger på bild..men jag hade det väldigt gott i solen.


Skål på er..lite solbränd på kinderna:-)!

Många drinkar och frappe blev det då vi valt all inclusive. Nu har jag 5 semesterdagar kvar och längtar till jobbet. Här hemma har det hänt en massa roligt som jag ska visa och berätta om.

 
Söta kaninen köpte vi på Koffert på Arlanda. Hon fick en skön vecka i solen hon också:-) Nu är jag lite sur på bloggen för den har krånglat så bilderna lägger sig inte som jag vill..men som ni förstår har vi haft en underbar resa..bara att spara så vi kan åka nästa år igen för resa är livet!

Ha det så bra!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Vår resa till Korfu”

 1. Vilka härliga bilder. Jag blir så ressugen att jag tror jag döööör! Du får gärna lägga namnet på hotellet på minnet, det ser alldeles fantastiskt ut. Maken och jag är solokvist hela veckan, barnen är hos min mamma o pappa. det är så TOMT hemma så vi måste trösta oss med riktigt goda middagar och vin på kvällarna…;)
  Stor kram/Lena

 2. Det där var mycket bättre än ett golv, eller hur!:-)
  Jag tvingade P till Agios Giorgios. Eller rättare sagt har gjort det med alla resor, sen är han supertacksam för all härlig familjetid. Så värdefullt!
  Kram & välkommen hem igen!

 3. Vilken drömsemster!!! Så vackert det såg ut och så ett glas rött på det, vilken härlig familj du har!!!

  I dag öppnar Gruvgatan 13, butiken, sin egen blogg, missa inte den!!! : )

  Välkommen hem igen och jag säger bara, grattis till att längta efter jobbet, det är nog inte alla förunnat…. Mari.

 4. Skål!!!

  Så härligt att ni njöt av resan!

  Vi bokade nyss en resa till POrtugal. Min man har goda minne därifrån, jag läste så mycket om den… Så det blir Portugal i januari…. 🙂

  Ses snart då 😉 Hoppas att vädret är på MIN sida nu 😉

  kram

 5. Urrkk det ser underbart ut raring:) Klart vi drar till Mallis asgarv…Jag skrattade för mig själv när du sa att du ville dit, Lina sa också att hon ville dit och Sofia åker säkert blink blink. Det ser iaf ut som att ni har haft det underbart. Det är du värd. Kramelikram till dig/ A

 6. Ser underbart härligt ut… Själv har jag inte varit på solsemester sedan 91 så det är ett tag sedan.. Får vänta tills barnen flyttat tyvärr 🙁 Men den som väntar på ngt gott 🙂

  Kram Mia

 7. Det där såg härligt ut Lotta! Visst är det härligt att resa och sen härligt att komma hem! Själv var jag på Algarvekusten i Portugal för 3 veckor sen och det var ett härligt ställe vid Atlanten och ett underbart hav att bada i. Superkul att läsa om dina reportage och allt som är på G!
  Kram Milla

 8. Hej Lotta! Även jag och min man besökte Korfu på vår första utlandssemester-79 en helt underbar ö!
  tackar för en mycket bra blogg ääven min dotter på 24 år har börjat kolla på din blogg och tycker den är super och med väldigt tänkvärda ord!!
  ha det så gott och njut av dina sista semesterdagar! mvh Birgittha

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *