Hemma från kusten

Nu har vi varit vid kusten några dagar och laddat batterierna i vår släktingars stuga. Det bästa med att vara där.. är att man umgås, latar sig, äter gott, badar och går ut och går. Ett enkelt och behagligt liv!

Min man vilar sig på klipporna
Nu är batterierna laddade för en massa projekt här hemma i trädgården. Vi får ta lite som det kommer, men imorgon ska vi börja med att såga ner syrenhäcken.

Hoppas såklart på sol och några dagar på havet med båten, men i detta väder får man istället roa sig med annat här hemma. Man behöver inte oroa sig för att inte ha något göra när man har en trädgård på 1 hektar.. snarare är frågan vart man ska börja *ler*. Ha det så bra, gnäll inte på vädret:-)Humöret och din inställning till livet sitter i huvudet..tänk på det *blink*. Nu bär det av till blåbärsskogen med lilla sonen. Jag är sugen på att göra sylt.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Hemma från kusten”

 1. Mysigt umgänge med din familj..:)Jag har gjort en grymt god marmelad på jordgubbar och rabarber..Ska även göra en med krusbär…Det är ju så roligt och gott att ha till hösten..Ha en mysig kväll oavsett väder../Annelie

 2. Hoppas ni hittar blåbär … här finns det inget att skryta om!
  Men skönt är det att vara hemma igen även om omställning från semesterresa/hem alltid gör mig lite ledsen … förstår inte men vet att det går över!
  🙂

 3. Härligt med uppladdade batterier.. Jag tycker jag knappt hann ladda batterierna på mina tre veckor.. Men jag har haft en härlig semester ändå:-)

  Hoppas ni hittade blåbär så du kunde göra sylt..

  Kram Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *