Planterat i slänten

Det var inte meningen att det skulle bli en rabatt där till vänster men när de kom med jordlasset så hällde de av det där och så blev det en slänt som stod tom. Tanken var att fylla ut gräsmattan som ni ser vid parkbänken. Där var bara ett hål innan. (Vi har inte lagt stenen på plats ännu, den bara ligger där och väntar )

Nu har jag planterat kantnepeta, backtimjan, stjärnflocka , koreansk plymspirera, två olika trädgårdsnäva, stäppsalvia, två olika sorters pion, två olika lötjtnatshjärta, gråtimjan, praktnejlika och kanske något mer som jag missat 🙂 Jag har satt lite innan också så nu får det växa till sig får vi se hur det blir.

Här i slänten ska vi odla tomater. Jag har köpt jord som jag ska fylla upp fler bäddar. Jag hade också en dröm om att ha en sådan där gunga i trädgården men jag har inte träd för det, men det är så fint.

Ikväll är det kören och jag har laddat batteriet för nu ska jag börja använda min elcykel tänkte jag. Det är superfint väder ute.

Ha en fin kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *