Nu känner man sig glad

Trädgården står i blom och igår blev min deklaration färdig för 2023. Ni som driver företag vet hur det känns varje år, hur har det gått? Jag har några år när mitt företag gick för bra och så skatten inte hängde med men i år kunde jag betala in en hög summa pengar till gammal restskatt och hade ingen ny. Tjohoo, jag har bra inbetalning för pension och om jag skulle bli sjuk har jag hög sjukersättning. Jag sköter mig och det känns väldigt bra 😊

På vägen hem blev det lite nya växter och krukor ( inte de som är på bilden) får visa senare. Jag hämtade Pettson i Linköping hos Elin och sedan for vi hem för där stod mamma och bonuspappa med gräsklipparen som jag ska få låna när min är trasig.

Kronblom la sig på soffan som jag kallar honom och vi åt smörgåstårta och jag vilade mig en stund.

skor

För sedan satte jag igång att klippa gräset när de åkt hem och så lätt det var när man har drive. Nu får det köpas en ny klippare hit för inget att gnälla på när man har en sådan, gick som en dans.

Idag kommer pappa hit med en kompis och jag ska jobba några timmar. Så tacksam att jag har mina föräldrar som fortfarande kan köra och hälsa på.

Gammal klänning här, sko här och tröja och glasögon jobbet

Har ju min hälsporre som är värst på ena foten men har köpt fotinlägg, sulor osv så det går bra. Jobbar bara en dag till nästa vecka och sedan ledig i 3 veckor ( jobbar med företaget) … tjohooo …och då ska jag göra en massa fint i trädgården.

Igår var också och kikade på den här dynorna, Elin önskar den här olivgröna solstolen och jag vill ha flera sådana här ljusslingor. Tänker mig en sådan framför växthuset, skulle bli så mysigt. Nu ska det planeras fest framöver, behöver nog hyra bord och stolar …ja vi får se. Håller på att byta bank också så jag har massor att styra upp och boende till Kroatien och altanen ska byggas på. Massa skoj väntar.

Ha en jätteskön helg, min pappa kommer som sagt så det blir trevligt.🌼☀️

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Nu känner man sig glad”

  1. Maria Hellman

    Så jobbigt med hälsporre ju! När jag hade det så fick jag tips att köpa Hoka skor. Det har räddat mig och nu har jag inget ont längre. Du måste testa🤗

    1. Anne-Charlotte

      Å tack för tipset, ska beställa mig ett par sådana. Måste ha på jobbet känner jag. Kram 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *