När man vill gör något nytt men inte vet vad

Vi är uppe sent ikväll för Philip är här men jag ska sova snart nu. Imorgon ska vi åka på lite julmarknad. Kalle hade någon ide och ställen och jag längtar efter att komma ut. Jag älskar ju mitt jobb men har känt att det kan bli lite ensamt att jobba hemma själv så framöver måste jag hitta på lite mer att göra socialt men jobba med min blogg såklart. Jag vill utvecklas, lära mig mer, aldrig sluta vara nyfiken.

När jag var ”trött” så var det så svårt men nu när jag mår bra igen så längtar jag att träffa människor lite mer. Jag längtar också igen efter att få känna flow, hitta något som ger pirr i magen, som ger energi och glädje. Ofta hittar man ju det med andra liknande människor som går på samma bensin. Jag har liksom alltid vetat nästa steg, men än så länge gör jag inte det men jag känner att det kommer när det är dags.

Det är så många gånger som ni frågat hur jag vetat vad jag vill och jag förstår er nu när man vill gör något nytt men inte vet vad? Men det är ju också spännande i sig för jag vet att det kommer till en när det är dags att ta nästa kliv. Då måste man bara våga kliva på. Vi får se vad det kan vara. Kanske är jag mer försiktig nu än innan för jag är rädd att inte orka hela vägen och det är ju klokt. Jag har lärt mig någonting av mina erfarenheter.

Nej nu önskar jag er god natt. Imorgon kommer jag inte blogga på 1 advent förrän sent möjligtvis, det blir mysdag med Kalle och Philip.

Ha det så bra alla fina

Kram Lotta

loggo

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”När man vill gör något nytt men inte vet vad”

  1. Hej, ville bara du skall veta att jag saknar dina inlägg, fast förstår samtidigt om man behöver en paus.
    Hoppas ni har det bra!
    Önskar jag kunde skriva nåt lika klokt och vist som du brukar göra, men är inte lika bra på det som du… 🙂
    Önskar dig/er en härlig jul!

  2. Ibland måste man stanna upp och försöka se vad man behöver. Jag menar inte att din kontakt varit oseriös men det finns många som vill profitera på människor i kris och som mår dåligt utan att ha någon speciell utbildning. Det är säkert bra för vissa men har man ett djupare trauma kan en för snabb återgång vara skadlig. Skönt att du hittat rätt väg, har följt dig så länge och önskar dig allt gott. Har själv genomgått tuffa tider de senaste tio åren men nu börjar jag hitta tillbaka och acceptabelt min sjukdom och situation. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *