Något jag uppskattar

Att kunna åka iväg och få umgås med min familj är något jag uppskattar så otroligt mycket. Ett tag trodde jag att det aldrig skulle fungera igen, men nu är jag här igen och orkar. Nu är väskan packad och det ska bli så skönt att få komma bort lite. Nu är det flera år sedan vi var i fjällen tillsammans och nu reser vi som vuxna,inga ungdomar längre. Man behöver ingen passa, alla sköter sig själva och matlagningen fixar man tillsammans.

Mannen och jag kommer också ha lite egna dagar på slutet och vi har hittat en kattvakt som bor här och som kan tänka sig vara kattvakt fler gånger så vi har hjälp med djuren. Det betyder att vi kommer kunna resa mer igen.

Jag lärde mig att åka slalom som vuxen, men barnen har ju kört sedan de var små. Det finns så många minnen från fjällen där vi haft så kul tillsammans.

Ni ska få följa med vad vi gör om dagarna. Det blir middagar och lite spa och så skidåkning och lata oss stugan eller vad man kallar det. Jag tänkte vi skulle testa längskidåkning och slå ihjäl oss 🙂 Jag hittat mina gamla fina Lexingtontröjor som jag inte använt på evigheter.

Nu ska jag jobba här vid datorn och så blir det kören. Jag håller på att städa bloggen, vilket är ett evighetsjobb men roligt att gå igenom all år.

Ha det gott och tack till dig som läser 💕

Kram Lotta

Vårnyheter HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Något jag uppskattar”

  1. Ha så mysigt! Tycker som du, så härligt att resa med barna som vuxna. Vi bjöd ju med sambos till Alicante när naken fyllde 60 i oktober, det var uppskattat. Nu planerar vi nästa jul ihop med svägerskafamiljen o alla barn i fjällen så får vi se hur det går… kram Milla

  2. Vad härligt att ni åker till fjällen tillsammans önskar er underbara dagar🤍
    Nästa vecka åker jag upp till min lilla stuga i Jämtlandsfjällen då blir det längdskidåkning och lite stugfix
    Åker alltid tåget upp gissa om jag ser ut som en packåsna alltid lite inredning i bagaget precis som dig tycker jag väldigt mycket om Lexington så denna gång är det en stor kudde som ska med, fyndat på deras rea🥰
    Njut av fjällen❣️
    Kram från Helene

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *