Nu har gästerna åkt hem

Nu har brors familj åkt hem igen och det har varit så mysigt. Vi har varit ute och gått, ätit god mat, bastat och lekt. Fina minnen för både oss och dem.

Nu har jag fyllt bilen med återvinning och skräp och sedan ska jag gjuta mitt fågelhus och göra egen fågelmat. Älskar mata fåglarna. Jag har köpt hem massa bra fågelmat också.

Jag jobbar hemma nu till torsdag nästa vecka men har lite planerat varje dag som tex baka 70 morotskakor till föreläsningsgruppen som jag är med i.

Kanske att jag kan bjuda på lite mer inlägg här och få upp min ljuskrona. Kalle ska lägga golv i Sjöstugan så nu är det snart klart att inreda. Golvet måste behandlas med något först. Vi brukar sova en stund på dagen också när vi är lediga och hemma så orkar man vara upp en stund ikväll. Känns som söndag idag när man haft gäster , men det är ju måndag. Kalle tog ledigt idag.

Jag funderar på om jag ska måla om min bänk och ha ved under. Det går åt mycket ved till bastun. Ni frågar också hur jag gör mina grangirlanger. Vanlig lyse här och så vira granris i små buketter runt med tunn bindtråd. Inget svårt alls. Skulle vara fint att ha på huset där nere och så har vi decklight i golvet.

Nu ska jag sätta fart här så jag får lite gjort

Kram Lotta

Tofflor här

Känga här

Tröja här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *