Inreda bastu

Äggen kokar på spisen efter varit ute på min morgonrunda i trädgården och i hagen med hunden. Det är fint att ha sina morgonrutiner man mår bra av och jag mår bra av att komma ut på morgonen. Tacksam att jag har min hund som tar mig ut och nu kan vi gå i vår fina hage med sjöutsikt.

Jag ska ut nu och klippa löv ( kör med gräsklipparen) och måla det sista utomhus på Sjöstugan om vädret tillåter och så åka med skräp. Åker till stora återvinningen en gång i veckan och det behövs när man bor litet. Vi har nära dit och på vägen till jobbet.

Krokar, morgonrockar, svarta krokar finns på tex byggnadsvårdsbutiker

Ni många som säger att jag inreder mysigt och det blir jag så glad för. Man kommer långt med ljus, plädar, fårskinn och lyktor.

Stolar finns snygga grå här , fårskinn

Lykta, kudde, fat gjort i keramiken

Vi har ju börjat inreda nere vid bastun nu men inte i relaxrummet. Å det är så skoj. Det tycker både Kalle och jag. Kalle har ställt in sin 50 års present i bastun och jag har satt upp våra krokar med morgonrockarna.

Drivvedshus köpt på Öland

Lyktorna ska inte vara i bastun men fick stå där så länge.

Lyktor

Kaffe utomhus är det bästa i snygga muggen.

Nu ska vi ha en bra dag här hemma och ikväll ska jag träffa mina arbetskamrater på lite middag tillsammans. Blir en skön dag. Jag är ju hemma till fredag och ska göra massa kul. Imorgon blir det att åka iväg en sväng och träffa föräldrar och bästis. Tid till livet.

Ha det så bra fina bloggläsare

Kram Lotta

33% på dyraste varan och/eller 5% på redan rabatterade varor

Koden är ARSTIDEROKT24 ( gäller inte på allt, men det mesta) här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *