50 som bjuder på något helt annat

Mitt liv har inte känts så här enkelt och skönt på många år som det gör nu. Kanske måste man gå in lite ”väggar” för att förstå vad man både orkar med och vad man behöver. Det bästa är att inte behöva prestera längre, att inte hålla på eller vara i saker som man inte vill längre, varken att att ha stort hus, vilja mycket eller se snygg ut. När man lämnar 40 där man ville mycket så har man nu gått in i 50 som bjuder på något helt annat.

Klänning gammal här

Igår var min vän Helena här och vi satt på bryggan och pratade och doppade fötterna i sjön, det är varmt i vattnet och med sjövattnet kan jag vattna alla mina växter och blommor. Pappa var ju här i lördags och jag ser så många likheter med honom som jag inte såg förr. Han gillar odling, vara vid vatten, tokig och djup.

Jag hade tänkt att börja avhärda mina tomater och plantera ut men jag väntar tills imorgon när jag är ledig. Bara en jobbdag till och sedan jobba hemma i tre veckor. Jag kommer jobba lite mer framöver när det är semestertider . Har köpt mig ett par nya dyra gympadojor som ska vara bra för fötterna att gå i. De får jag ha i sommar på jobbet, kan visa er när de kommit.

Idag ska Pettson till vår dagmatte i samhället så det blir bra för honom , han får träna på att gå ut och gå bland folk också, toppen ju 🙂 Nästa vecka ska jag börja tömma och städa vår veranda, så mycket pollen där ute nu. Skulle behöva fler sådana här träd och någon sådan här fin kudde . Vill göra fint där ute tills min fest. Ska kolla i gömmorna vad jag har också. En annan sak jag såg som jag inte sett tidigare är att det finns badkläder om man får mens och ska resa utomlands tex. Jag har ingen mens längre men bra att veta för er som behöver här.

Nu önskar jag er en fin dag 🌸

Kram Lotta

Nyheter

Hemtex har fått in så mycket fint också. Har flera presentkort att ta ut så en tur till stan framöver. Hemtex nyheter korg här, picknickfilt här, kaftan här, pläd med citron här

Fina nyheter HÄR och HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”50 som bjuder på något helt annat”

  1. Så inbjudande och fint ert sovrum är – och så gullig Pettson, gör det ännu finare! Menstrosor och mensbadkläder – är det någon större grej? Är tveksam… Är väl mer behändigt – och billigare – att ha mensskydd med sig. Eller så är jag bara fel ”mottagare” av denna reklam. Är ju typ 15 år sedan klimakteriet, så jag kanske inte ska uttala mej 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *