Inga fler bröllop, stort beslut….

 
Igår tog jag det det stora beslutet att inte fotografera fler bröllop på ett tag. Jag känt sista tiden att jag mer och mer bara vill lägga min tid på reportage. 
 
 
Fotografera bröllop och att träffa brudparen är en så mysigt…magiskt att få dela den stora dagen, men också en skräckblandad känsla av att vara duktig, att inget få gå fel, rätt ljus, rätt foton, rätt vinklar osv. och jag vill prestera högt och inget får gå fel. Det inte alltid man får de bilder man vill ha av olika anledningar, jag kan få en ont i magen känsla av det. Jag både längtar att fota och är nervös på samma gång.   
 
 
 
Så nu lägger jag bröllop och barnfotograferingar på hyllan...åtminstone för ett tag. Jag har några bokningar till  som jag ska göra och de ser jag fram emot. 
 
Jag lyssnar på hjärtat som säger att det brinner för inredning och reportage, där känner jag mig hemma. Jag tackar tusen gånger om de fina brudpar och barnfamiljer som förgyllt min lins, tack för att ni valde just mig. Tänk att jag fått fotografera så många fast jag bara varit fotograf knappt 3 år. 
 
 
Kanske en annan dag är jag redo igen…men nu fortsätter jag att lägga all min energi på inredning och inspirationsreportage..vem vet..en vacker dag kanske jag ångrar mig.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Inga fler bröllop, stort beslut….”

 1. Följ ditt hjärta, det är alltid rätt. Som florist vet jag hur spännande och roligt det är att göra bröllop men även väldigt krävande som du säger.. Magkänslan leden alltid till de bästa besluten. Kram / Carolin

 2. Oj….vilket känslosamt inlägg.
  Tårar från mig kan jag säga…
  förstår dina tankar där, jag gör ju buketten till bruden och jag kan ofta ofta få den känslan oxå som du skriver om…

  MEN, jag måste iallafall säga att Du är den som tagit den vackraste bröllopsbilderna jag någonsin sett, trots att jag egna foton på mig själv som brud..

  Bilderna i detta inlägg skulle jag vara oerhört stolt över, både som fotograf och som man&fru!

  Du Lotta är en fantastiskt bra och duktig bröllopsfotograf, lycka till alla som fått dina bilder…
  nu vet du iallafall vad jag tycker!

  Trevlig Helg.
  P&L
  Linda

 3. Tack för att du är du jag följer ett antal bloggar varje dag men de blir färre och färre jag märker en förändring hos många bloggorskor det blir mer och mer yta men din blogg du har fattat vad livet går ut på följa sitt hjärta och göra det som får själen att må bra så tack för att du fortsätter att vara du och inte blanda in massa yta om bara utseende klädmärken osv jag känner att din blogg är en livsnjutare vackra bilder kloka ord och samma stora passion för inredning som jag själv har kram helene

 4. Läser dig blogg ofta! Följ ditt hjärta, helt rätt! Det gör jag. Kan inte göra något som inte känns helt rätt!
  Håller dessutom med föregående talare (skrivare). Att din blogg är mer av det djupare hållet! Inte bara klädesmärken, utseendet osv. Som så många är. Har slutat läst många bloggar där det bara är uteseende som det skrivs om!
  Dyyyyra klädesmärken och inredningsgrejer som kostar skjortan! Nä då väljer jag att hoppa de bloggar!
  Ha en fin helg! Vi ska spendera våran i båten!

 5. Du gör så rätt i att lyssna till ditt hjärta. Ett stort beslut nu men du kan ju alltid ändra dig i framtiden sedan. Kanske det är skönt att endast fokusera på en sak nu.
  Det är inte lätt att veta vad man ska göra när man är så duktig på flera olika saker 🙂

  STÖRSTA kramen till dig och ha en fin helg!!!

 6. Jag har inte kommenterat på en evighet, men känner att jag vill göra det idag. Du gör rätt i att följa ditt hjärta och den rätta känslan.
  Samtidigt tycker jag att det är synd att vi inte får se mer av dina härliga, fina och personliga bröllopsbilder. Jag håller med i ovan kommentar att du är en av de som gör de finaste bröllopsbilderna.
  Alla bilder är jättefina, men den sista är bara härlig…
  Kram

 7. Jag tycker du gör helt rätt Lotta men det har jag redan skrivit till dig. Fast samtidigt tycker jag det är synd för alla ogifta par som mister chansen att anlita dig för du är så duktig!
  Den sista bilden är helt fantastisk!
  Kram på dig

 8. Har alltid beundrat dina vackra bröllopsbilder Lotta, men jag förstår också stressen och jag tycker att du är modig som vågar bryta upp igen och följa ditt hjärta. Ha en fin helg!

 9. Man ska göra det man känner om man har möjligheten till det. Lycka till!
  Kommer att sakna dina bröllopsbilder,
  det har jag gjort länge.
  Dom finaste jag någonsin sett, den sista bara såååååååååååå.
  ACP

 10. Du er fantastisk dyktig bryllaupsfotograf men forstår ditt val veldig godt. Har sjølv vore fotograf i nokre bryllaup og kjenner igjen den ondt i magen følelsen. Tanken på alt som kan gå gale og at du har berre denne eine muligheta. Særleg i ”gamle dager” med filmkamera var det nervepirrande. Med digital kan ein jo sjekke undervegs at bileta og eksponeringa ser grei ut. Lykke til med interiør og reportasje fotografering! Det er bra du lytter til hjartet:-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *