Hemma från Öland

 
 
 
Oj vad fort det gick, jag hann aldrig blogga från Öland, men jag har fotat så många bilder och sötaste Inredningsfrun har bakat, planterat och pyntat överallt så jag är så nöjd. Gud vad roligt det är att vara borta och göra reportage och köra bil är ingenting…bara gasa och köra:) Vi har besökt inredningsaffärer och blomsterbutiker och jag har fått god mat  m.m och umgåtts med Marikas söta barn. Idag har jag även fotograferat en fantastisk lekstuga.
 
När jag träffar Marika är det som vi alltid varit vänner. Jag har så mycket att berätta och visa men det får vi ta imorgon. Nu ska jag mysa med min man en liten stund.
 
Vill ni se mer bakomkulisserna bilder titta in HÄR
 

 
Hoppas ni har det bra. Imorgon är målaren klar med det sista och sedan kan vi börja inreda igen…som jag längtar.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Hemma från Öland”

  1. Ska bli spännande att se mer från Inredningsfrun! Träffade henne på Bloggeventet i Malmö i februrari och hon är ju en underbar person. Inte svårt att gilla henne:) Ni har säkert fått ihop ett fantastiskt reportage tillsammans.
    Ha det gott!
    Kram Suz

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *