Korka upp på flaska

 
 
Flaskor och träkärl loppis
 
Nu ska fläderblomssaften korkas upp på flaska..ska nog ta och fira in min semester med en sommardrink:) Bäst att göra is då:)
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Korka upp på flaska”

  1. Du har en smuk blog og jeg er vild med dine billeder, en skam du bord så langt væk, ville ellers gerne bestille dig til at tage billeder af Æblepigen 🙂 Jeg har også lavet hyldeblomst drik, det smager skønt.

  2. Åh! Jag blev så glad när jag hittade liknande flaskor på loppis i söndags… och i måndags när jag kom hem hade min sambo gjort rabarbersaft. Lyckliga jag! Den har nog stått till sig nu, saften alltså, redo att smakas på…
    Ha en skön helg!
    SOFIE

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *