Snart bokslut och deklaration

Innehåller annonslänkar

Godmorgon bästa bloggläsare. Jag ska ta städa lite här och så får vi se vad vi hittar på idag. Inga planer och vi har ett lite , lite snö ute och ganska varmt så om vi ska vara hemma ska jag ta och vara ute lite. Jag mår alltid bäst när jag får vara ute mycket. Kalle har köpt en massa lampor som ska sättas på flotten så det kanske vi börjar med.

Det här bilderna tog jag förra veckan då var det lite vår ute. Härligt!

Nu har jag snart bokslut och ska deklarera och jag tror att året har gått ganska bra för mig fast jag jobbat lite mindre. Jag brukar ge mig själv en present av olika slag när jag haft bokslut.

Jag nu ska in på Åhléns och kika på några saker som jag önskar mig länge . Ska kolla om de har någon LV i vintage en porchette och en kalender, men det är en kalender som jag önskar mig mest. En desk Agenda, kan inte köpa båda utan en sak .

Annars något från Lexington som jag tycker om, som en ny pyjamas. Vi ska inte på någon speciell semester eller bokat någon resa osv så om jag gjort ett bra bokslut så ska jag fira med en present och tacka mig själv för året.

Ha en fin lördag alla 🌺

Kram Lotta

Vårnyheter

Damcykel här, barncykel här, lampa här, servetter här , påslakan här och picknickkorg här