Julmarknad och snö

Innehåller annonslänkar/reklam för Uniqlo

Tjoohoo det har snöat! Som ett litet barn tittade jag ut i fönstret på morgonen för att kika om det kommit snö och ett litet vitt täcke ligger över trädgården. Så mysigt. Jag har varit ute och fyllt på fågelmaten så jag kika på mina fåglar när vi äter frukost.

Kalle ska ut och byta däck på sonens bil för det blir julmarknad idag och lite andra inköp. Det har jag längtat efter. Våra bilar får vinterdäck nästa vecka för vi har dem på däckhotell.

Här hemma har en ny fin lång jacka flyttat in i garderoben. Älskar sådana här långa varianter. Den här jackan finns HÄR och så en tjockare variant finns HÄR. Jag valde den lite tunnare för att kunna ha tröja under när man åker till stan osv.

En väldigt mysig och skön fleccetröja i färg blev det också som du hittar HÄR

Jag tycker väldigt mycket om att ha mössa på vintern och den här mössan finns HÄR med en matchande kort jacka som du hittar HÄR.

Nu ska jag göra frukost till oss och plocka ordning och sminka mig så kommer det bli en mysdag.

Ta hand om dig

Kram Lotta