Tänt ljus och mysig morgon

Jag har tänt ljus här i köket och har en mysig morgon. Det är höst ute nu med regn och löven faller till marken. Jag älskar den här lugna känslan. Jag ska jobba kväll på jobbet så jag fixar lite inlägg till er som ni kan läsa i helgen när jag är borta. Det är så vi bloggare ofta gör så det rullar på här .

Jag har skaffat mig lite mer växter men den här har jag tagit ute och satt in. På hösten tycker jag om att mysa till det lite mer med nya krukväxter och mycket ljus. Man får se till att man inte för mycket ensam nu när det börjar är mörkt och aktivera sig och träffa människor. Det är så viktigt med de där mötena med andra men i lagom dos såklart.

Den här fina skärbrädan fick jag i 50 års present att våra vänner i Norrland. Jag stod och kikade på den på en marknad vi var på så visade sig att Susanne redan köpt en i present till mig.

Älskar de här underläggen till varma grytor

Väldigt nöjd med kopparna i glas

Söta hus finns här

Jag är sugen på att göra lite mer höstfint här hemma men vill pynta lite smart så det inte ska kosta skjortan med alla växter. Tycker om silvriga färger ihop med lila.

Pumpor ska vi köpa på Öland, det brukar finnas mycket och bra priser och så har jag mina egna som blivit stora.

Nu ska jag sätta fart här så jag också blir snygg till kvällen. Klänning ska det bli.

Ha det så bra mina fina bloggläsare

Kram Lotta

Rutiga påslakan för bara 249 här och andra supersöta här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *