Vi ska byta båt

innehåller annonslänkar

Jag har sovit som en stock inatt, ni vet när man är i min ålder så kan det bli lite si och så med det. I perioder har jag svettats en del men nu är det bättre igen. Inatt blev en bra natt då jag inte vaknade en enda gång och då mår man så mycket bättre när man fått mycket djupsömn. Jag har inte skaffat mig något plåster ännu osv och jag vill helst inte ha någonting.

vas här

Idag skiner solen igen men det är kallt ute. Jag har fullt upp denna veckan men hoppas nästa vecka blir lite lugnare igen. Jag är mycket duktigare på att planera in mindre saker än vad jag hade förr, dagar när vi bara hemma osv. I helgen på Valborg ska jag sjunga och Kalle, Elin och Karl kommer och tittar och så blir det nog en tur till Gryts handelsträdgård och träffa Elins pojkväns föräldrar. Så roliga saker men inte så mycket trädgårdsjobb.

Jag köpte till en kurs till keramik också för jag vill göra klart mina kottar och så passar jag alltid på att träffa barnen efteråt så det är en mysig dag. Jag har sagt att åt barnen att de får säga till om de vill inte umgås med mig men det vill de 🙂 Jag är tacksam för vår relation som är både mamma och vän.

Mugg här

Rostfri kanna här

Idag hämtar de våran stora båt. Vi ska nämligen sälja den. Kalle och jag har funderat lite fram och tillbaka men vi tycker att vi utnyttjar den för lite och kostar för mycket så vi ska köpa en mycket mindre båt som är mer en dagsturs båt. Vi tycker det är kul att åka ut en natt eller så men att vara borta flera dagar har vi inget behov av, så lite förändringar där. Vi har ju längtat efter sjöliv men har märkt att när vi är här hemma så längtar vi inte lika mycket ut på stora sjön. Vi har ju vår katt här hemma som vi måste åka hem till också och vi har ju så bra här också vid vår mindre sjö. Vi har satsat en del på saker till båten men det kan vi ha när vi bygger flotte och på den nya båten.

Nu är det frukost med Kalle och sedan sätta fart med jobb innan keramiken börjar

Kram Lotta

Två produkter till sommaren, brun utan sol här och Golden shimmer här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *