Vi fick fel ben

Innehåller annonslänkar

Det blev inga bilder från sonens lägenhet igår för de packat ner fel ben till bordet så vi fick aldrig upp det. Jag ska dit igen någon dag så får vi fortsätta göra mysigt. Vi köpte en hylla att ställa mot kylskåpet som han kan ha lite pynt på och förhoppningsvis ställa micron längst ner. Ja det är lite dåligt med bänkar i köket men man får trixa lite.

Det blev även en annan lampa som jag skrev om men vi glömde köpa stickkontakten så den ska upp i veckan. Sonen och hans kompisar fixar ju mycket också, men jag tycker det är så kul att få hjälpa till. Vi har också köpt en hylla som ska upp i sovrummet och så ska vi få upp gardiner i vardagsrummet och sovrummet. Ja vi får ta lite i taget. Gardinstänger och gardiner är ju ofta ganska dyrt men det gör ju mycket för att få det mysigt.

Idag ska jag börja förodla lite och fota bilder så det ska jag sätta fart med. Det får bli inomhus för ute snöar det. Jag har bilen full med återvinning också efter igår så jag ska till tippen en sväng också.

Ha en bra dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *