Vi börjar här

Annonslänkar Ellos, Hemtex, Cervera

Idag ska jag börja pynta lite. Mina julsaker ligger i gästrummet och jag har bara sparat det som jag tycker mest om. Vi behöver inte så mycket här och så älskar jag blommor mest till jul.

Det jag har sparat är tex mina adventsbarn och Rolf Berg tomtar som jag köpte under mina år när jag jobbade på Duka och Cervera. Pynt som barnen gjort genom åren och någon tomte jag fått av pappa och min farmor.

Mina Mailegtomtar sparar jag också till framtiden och kommande barnbarn ( om det skulle bli några ❣ ). De är så söta så de vill jag inte ge bort.

I år behöver jag inte köpa mer pynt för det finns, så istället blev det lite mer servetter, ljus och några fina disktrasor. Fina servetter och ljus vill jag alltid ha hemma och mitt goda kaffe passar jag alltid på att köpa när jag är i stan.

Idag ska jag börja julpynta men jag har en massa bilder på datorn här som jag inte visat så det ska bli lite mer inlägg här nu. Nu är sonen på plats och fått så fint. Bara gardiner kvar i vardagsrummet och sovrummet och sortera det vi lagt ner i förrådet.

Nu har jag tid att pyssla med mitt igen och det bästa av allt är att jag mår så bra igen. Det har gått 2 år sedan kraschen och jag märker stor skillnad sista veckorna av att prata med med min mentala coach. Som ett garnnystan som kastas ut och mitt liv får en lång röd tråd igen. Jag har börjat gå igenom mitt liv och mina relationer osv och fått mycket större förståelse varför jag blev sjuk.

Nu sätter vi fart här …sätter på lite lugn julmusik, dricker kaffe och njuter av morgon vid sjön

Ha det bra, ska fixa mer inlägg till er nu också

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vi börjar här”

  1. Har hittat tillbaka till din blogg och det är så fint att följa dig. Inte bara pynt och mys, utan även dina insikter. Tack!

  2. Linda Henriksson

    Tack för att du är du! Fint att du delar med dig av det som är livet – det mörkare såväl som det ljusa och lätta. Jag har följt dig genom åren och blir varm i hjärtat av dina inlägg. Så glädjande att du nu är på väg tillbaka! Heja dig! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.