Vi är som spanjorer

Innehåller annonslänkar

Kalle är ledig idag och vi har varit på cafe Columbia och ätit lunch och så handlat mat och sedan blev det en snöig promenad med Pettson och så fick det bli en dusch för honom. Jag har satt på mig myskläder och ska sitta här och jobba lite och lata mig i kväll. I helgen har vi lite bokat så idag får vi ta det lite lugnare.

Kalle har hällt upp ett glas cava till mig. Gillar de här glasen så mycket, vi har även vinglas och vattenglas.

ikväll blir det plockmat, ostar, skinkor, lite frukt osv Ja på två vuxna personer kan man ta det lite som man vill och vi brukar säga att vi är som spanjorer. Vi äter sent både middag och frukost.

Här är den ena blusen som jag beställde, den var väldigt lik den andra här men blir toppen nu till våren och matchar många färger på byxor osv. Jag vill ha lite färg nu känner och gärna lite blommigt. Jag gillar sådana där byxor som slutar en bit upp från foten och så skor utan strumpor men det får vänta för nu har vi snö. Jag köpte också ett svart linne som var sååå skönt , det kan jag verkligen rekommendera. Önskar mig några byxor i typ korall eller nåt, vill inte bara ha svart. Slut på klädprat.

Önskar er en riktigt skön fredag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *