varit och hälsat på

Innehåller annonslänkar

Idag har jag varit hos min vän Cecilia och tittat på deras nybyggda hus och det var så fint. Vilket ljus och så vackert läge med rapsfälten utanför. Köket var magiskt och samma färg som vi hade i stora huset. Jag kan visa några mer bilder senare.

Cecilia skickade också med mig en goodibag med några saker från Ernst. Hur gulligt🥰 Har du inte provat natthyacint så kan jag rekommendera det. Nytt doftljus in på favoritlistan. Dofta så gott. Vasen är ju också en favorit till alla vårbuketter. Jag hämtade mig en bukett liljekonvaljer och satte in.

Ernst har också en nyhet med en supersnygg träbricka här sätta salt, olivolja på osv jag brukar ofta få frågor på mina olika träbrickor.

Ha en fin dag, nu ska jag ut i solen igen

Kram Lotta

Nyheter från Ernst HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”varit och hälsat på”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *