Vardagsbilder

Innehåller annonslänkar

Idag vaknade jag med huvudvärk så ingen hit direkt. Jag sover sämre igen för jag har slutat med en tablett och jag tror det har med åldern att göra och klimakteriet. Fortsätter så här får jag fundera på om jag ska söka för det för att vakna en massa gånger på nätterna är inte bra för hjärntröttheten, behöver den där sömnen. Nog om det. Här kommer ett gäng vanliga mobilbilder vad jag gjorde igår.

Jag var på Blomsterlandet för de hade rabatt på krukväxter och det var vad jag behövde här hemma. Trivs så mycket när jag får ha lite fina krukväxter och några blommor på bordet.

Jag älskar att gå i blomsterbutiker, det lukar så gott där också.

Jag tog en lunch, nästa gång måste jag komma ihåg att be om mindre potatis. Brukar fylla upp med mycket sallad istället.

Sedan var jag på Mio och blev kär i den här lampan. Jag tittade efter lampor till nattduksborden men vill ha något i trä.

Den här var också fin, men inget för mig just nu.

Kollade lite mattor också men har beställt några andra. Har ingen matta i sovrummet men det får bli senare.

Så fina muggar här.

De hade jättefint porslin här, finare i verkligheten än på bild och finns i blått också. Jag har inte plats för mer porslin, men roligt att kika vad som finns.

Sådana här dynor har vi i brunt som behöver tvättas. Undrar om man kan lägga ut dem i snön? Dessa beiga var superfina och så sköna lägga på stolarna.

Å vad jag köpte kan ni väl redan lista ut 🥰 Ljusen såklart i lite mer vårfärger. De har höjt dem lite i pris nu men Mio hade en rabattcheck på 50 kr som jag använde. Jag hade velat åka till Hemtex också och köpa lite nya vårservetter men det fick bli en annan gång.

Sedan blev det middag och Mandelmanns med Kalle och vi konstaterar att vi mår så bra här hemma i vårt hus. Det bästa med att åka iväg en stund på dagen är att det är så mysigt att komma hem.

Idag ska jag nog städa skafferiet. Det är något vi har behövt länge och så ska jag meditera en stund och se om jag kan få huvudvärken att släppa lite. Nu vill Pettson ut och springa lite och det är skönt att komma ut när det är ljust.

Ha en toppenfin dag

Kram Lotta

Klänning här
Cardigan här
Tröja här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Vardagsbilder”

  1. Huvudvärk är ett av många symptom vid klimakteriet.
    Så det kan gott ha att göra med åldern men surt e de´ 🙁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *