Vardagen igång igen

Innehåller annonslänkar

Då var vardagen igång igen och mannen har börjat jobba. Jag börjar mer och mer sakna arbetskamrater så vi på se på sikt om jag letar ett jobb. Kanske göra något annat på halvtid och samtidigt har bloggen. Det har ju ändrat sig en hel del för oss för oss sista tiden när man inte har några barn hemma heller. I höst ska jag börja min keramikkurs så det ska bli kul.

Det är dags att rasta Pettson och komma på någon lunch till Kalle och mig när han jobbar hemma. Hoppas du har det bra, kanske har du också startat upp efter semester.

Nattlinne här och tofflor här

Ha det så bra 🌸

Kram Lotta

Blus HÄR
Byxa HÄR
Tröja HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *