Vår och ärenden

Innehåller annonslänkar

Vilket väder vi hade igår, jag började med kaffe utomhus och promenad. Det är så härligt att möta fågelkvitter när man öppnar dörren. Igår var det magisk.

Drack kaffe i både gula favoritkoppen och den blå. Alltså mitt kaffe är så himla gott. Jag blandar i irish creambönor med vanliga bönor och det smakar så gott.

Jag hade ganska många ärenden igår så det blev en tur till Vimmerby.

Var inne på Hemtex och köpte underlakan och så fina påslakan för bara 149 kr.

Dessa dynor var stora och så himla snygga, finns här . Skulle passa bänken vi ska bygga på flotten. Vi har ju inte börjat bygga huset än så jag avvaktande dock.

Fina kuddar. Hemtex hade så många fina saker, gillar dem mycket och glad att det finns butik både i Vimmerby och Västervik som jag åker till. Jag handlar alltid servetter hos dem och ljus.

När jag kom hem gick jag promenad med Pettson i solskenet och var lika lycklig då. Hur härligt är det inte med vår! Sätt huvudet mot solen och njut.

Jag har varit och köpt träd för min bonus på Blomstertorget. Dessa har jag planterat men har en hel del annat jag ska ut och plantera idag. Jag har köpt häckplantor och vinbär mm

Kalle har satt lyse på flotten. Där mellan de svarta lamporna ska det bli stege ner i sjön. När man bastar ska man bara kunna öppna dörren och hoppa i och så upp på stegen. Lamporna på flotten kommer drivas av solel framöver.

Nu ska jag fixa ordning lite här inne och sedan blir det utedag. Det ska som sagt börja regn lite senare idag och då är det bra om jag fått ner växterna i jorden. Jag ska också jobba undan en hel del tills Elin kommer. Hon ska bo hos oss i påsk och jag längtar efter henne så mycket.

Ha en fin dag 🌺

Kram Lotta

Vårnyheter Klänningar

Blå här, gul här, blå här

Ljus rosa här, mörkrosa här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Vår och ärenden”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *