Väntar på kontorsinredning

Innehåller annonslänkar

Vi väntar på att vårt kontor ska komma det som vi ska ha i hörnan i gästrummet så det blir lättare att jobba hemma men det är förseningar . Vi valde skåpen Metod från Ikea för att få till en bra höjd på skrivbordet och på det lägger vi en skiva som heter Ekbacken en betongliknande skiva.

Ett litet arkivskåp har vi skaffat oss också där jag kan sortera mina papper i företaget. Det ska bli så skönt att få en bra hörna för Kalle när han jobbar hemma, jag kan sitta vid köksbordet en stund för jag sitter inte lika länge som han gör.

Nu blir det frukost här och röja lite i alla rum. Igår var jag social hela dagen och hade så mysigt men då blir jag så trött på kvällen och bara lämnar allt. Nu ska jag städa lite här 😊

Ha en fin dag

Kram Lotta

Stickat till våren
Stickad poncho här
Stickad tröja här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *