Utflyktsdag

Innehåller annonslänkar

Idag var det äntligen dags för en liten utflykt med Elin ( hon ville inte vara med på bild idag) . Både Elin och jag är ju kära i Gryts handelsträdgård och Elin har ju citrontema i köket och sparar på porslinet som de har där så en tur till Gryt blev det idag.

Jag säger det igen och kommer säga det många gånger, jag älskar detta mysiga ställe. Vi gick tre varv runt på alla ställen för att bara njuta av atmosfären.

Jag hittade så mycket fint som skulle passa vår bastuflotte men det har vi ingen än.

Jag köpte ljus och en tvål , men Elin handlade lite mer fint till köket.

På hemvägen åkte vi över Loftahammar där vi tog lunch och kaffe.

Ja kakan delade vi på men ser ju stor ut som en tårta 🙂

De här blir fina i Elins kök och så fyller hon på annat när det är slut.

Två burkar som hon ska ha kryddor i.

En tvål blev det till mig. Förra året köpte jag en sådan här fin olivolja som vi brukar fylla på. Den här flaskan tycker jag också är så snygg att ha framme med olivolja. Elin köpte också fyra av de här tallrikarna men i Gryt är de mycket billigare.

Hem kom jag också med dahlior och penséer som jag ska plantera framöver. Elin vill att vi ska åka på en liten loppistur snart också. Ja vi älskar att hitta på saker tillsammans och gillar samma saker osv En tur till Gryts handelsträdgård blir det snart igen. Du hittar Gryts handelsträdgård här

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Utflyktsdag”

  1. Kolla in smaraldakladerinterior på Instagram. Fantastiska saker/kläder, tänkte på dottern din. De skickar om man vill.😀🍋

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *