Utflyktsdag och plantera om plantor

Innehåller annonslänkar

Godmorgon kära bloggläsare 🌸 Jag har varit ute och njutit av fågelsången och tittat på alla blommor som kommer upp och den där stunden ger så mycket energi. Den här helgen har vi ganska mycket att göra här hemma men mysiga saker.

Vi ska plantera om en massa plantor, leta fram krukor till sonen som också vill odla på balkongen precis som sin syster. Vi ska handla för att bygga vedskjul eller om vi gör det nästa helg, fortsätta såga ved och så åka på en liten utflykt. Ja nu får vi se vad vi hinner, tar det som det kommer.

Mugg bläckfisk här, kudde Waves här, Kudde fiskar här, vas här

Jag älskar att våren är på gång nu och allt man kan pyssla med här hemma. Det passar mig och det jag gillar och jag är så glad att Kalle och jag gillar samma.

Tallrik krabba här, tallrik bläckfisk här, Kudde skölpadda här och disktrasa här

Idag visar jag några nyheter från Hemtex, allt här skulle kunna flytta hem till mig. Tycker Hemtex är grymma på fina nyheter och hittar alltid så mycket där. Älskar ju blått som ni vet.

Nu ska har Kalle vaknat så nu ska vi fixa oss ordning lite här, utflykt verkar det bli först. Jag fotar lite och visar er snart några mysiga ställen.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *