Utflyktsdag och lite växter

Innehåller annonslänkar

Efter Valborg och sjunga i kören igår fick det bli en utflyktsdag och visa Elins pojkväns föräldrar Gryts handelsträdgård. De var också sugna på en utflyktsdag och ville se detta mysiga ställe.

Kalle han gillar också följa med på det mesta och det är smidigt med en sådan man. Han gillar ju också växter osv Han köpte sättlök.

Vi hittade den söta katten igen också som är så gullig.

Det blev en ros till nya rabatten, vit löjtnantshjärta, Sibirisk förgätmigej, broccoli, romansallad, några fler dahlia och buskkrasse osv

På vägen hem stannade vi och tog lunch och en kaka. Älskar att åka iväg på lite roligt med familjen.

När Elin och Karl åkt hem då somnade jag en stund. Jag har gjort mycket denna veckan och då behöver jag ibland sova på eftermiddagarna. Idag använde jag nya skorna också, kan jag rekommendera och den blommiga blusen finns här.

Nu ska jag kolla om jag kan köpa lite mjöl här till min pizzabagare, vi har beställt jäskorgar mm och fina påsar att lägga bröd i så han kan ge bort bröd i presenter. Det är roligt med nya intressen. Imorgon blir det trädgårdsdag, längtar.

Kram Lotta

Nyhet, Alice Stenlöf nya träningskollektion HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *